apunta't a la festa:
ajuntament@riudecanyes.cat


El Tastaverd de Riudecanyes neix per donar a conèixer els valors de l’agricultura tradicional, ecològica i els seus productes, donar valor a les labors artersanals i als antics oficis i, sobretot, reivindicar la figura dels homes i de les dones que treballen la terra i la qualitat dels productes de casa nostra.

El Tastaverd de Riudecanyes és una activitat de caire anual que combina una activitat firal, una activitat festiva i una activitat social:

Fira Tastaverd: mostra de productes agrícoles ecològics, pastisseria i altres productes artesanals locals, reivindicant  el gran valor dels productes de la terra.

Festa Natura en Boca:Degustacions d’olis i vins i degustacions d’altres productes tradicionals.

Fira d’Oficis: mostra d’oficis relacionats amb la tradició rural, el medi natural i el món agrícola, cisteller, vidrier, picapedrer, boter…. Podreu veure tot un seguit de demostracions i  tallers participatius per a grans i petits, repartits en diferents espais.

Fira Oberta pels Carrers: us trobareu les parades dels comerciants locals i artesans d’arreu i una mostra de tot tipus de productes.

Animem les persones de totes les edats per a que participin en les activitats preparades i tallers, i passegin pels nostres carrers i pels espais i rutes preparades. 

Vine i gaudeix del Tastaverd de Riudecanyes!!!